Daar gaan we weer...
Door: GJ
Blijf op de hoogte en volg Geert Jan
01 Juli 2009 | Nederland, Utrecht
Daar gaan we weer. Twee jaar geleden maakte ik samen met Marten een fantastische trip door Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Van Amsterdam naar Kaapstad.
Ditmaal sta ik er alleen voor. Mijn collega Marcia doet het oostelijk halfrond, ik het westen. Aardige verdeling. En we gaan dus op zoek naar talentvolle Nederlanders die wonen en werken in het buitenland. Fijn hè. We lopen trouwens op de tijd vooruit, de serie verschijnt pas vanaf 13 juli in de krant. Vandaar dat ik jullie via deze weg op de hoogte wil / probeer te houden.
Nog negentien uur te gaan voordat mijn vlucht naar NY, mijn eerste bestemming, gaat. Ik heb nog een waslijst aan dingen te doen. De was bijvoorbeeld. Goed dat ik eraan denk nu. Mijn huis hangt vol met geïmproviseerde waslijnen omdat ik alles nog één keer schoon wil hebben voordat het voor 6,5 week in mijn duistere backpack verdwijnt.
Ik ga er maar eens mee aan de slag. Deze website maak ik in een later stadium wel wat hipper. Als ik in NY ben, bijvoorbeeld.