U vraagt, wij draaien
Door: GJ
Blijf op de hoogte en volg Geert Jan
14 Juli 2009 | Verenigde Staten, Cambridge
Coming up: Washington DC. Over negen uur vertrekt de bus. Gauw slapen dus!
Nog driehuishoudelijke mededelingen:
1) Een rectificatie: Obama is idd niet meer in Afrika, hij gooit immers morgen de eerste bal tijdens de All Star Game. Maar ik ben gemanipuleerd door CNN, die constant een interview met hem promoten (wat blijkbaar archief is, maar ik lette daar niet meer op...)
2) Bart, klote dat de Endeavour ook nu niet van de grond is gekomen. Dan maar vrijdag waar voor je geld krijgen in DC ;-)
3)En ik wil mijn ouders nog even feliciteren met de 27 jaar die ze vandaag getrouwd zijn!
Nog iemand jarig?
14 Juli 2009 - 08:40
Vincent (van L):
Hey GJ, leuk artikel en leuk om je avonturen te lezen! Krijg meteen alweer zin in een lekker stukje kaas ;) -
14 Juli 2009 - 13:09
Martine B:
Wil ik, geïnteresseerd als ik ben, vanmorgen een Pers meepakken, zijn die domme bakken allemaal leeg! Wie heb jij op pad gestuurd om Utrecht leeg te halen? Gelukkig lag er nog een op mn werk, lekker stukkie man! Alleen dat gezeur over die slippers... -
14 Juli 2009 - 21:25
VIncent De L:
Ik heb gewoon het linkje aangeklikt en een kleine glimlach van mijn gezicht moeten poetsen over de Flipfloppers :)
15 Juli 2009 - 19:38
Joris:
Geert, mooi begin! Je bent weer op dreef, zeker ook met deze logjes.
Ben vanaf morgen ook in de States! De Baltische dan..
groet en succes!