Bevalling in Boston - Reisverslag uit Boston, Verenigde Staten van Geert Jan Hahn - WaarBenJij.nu Bevalling in Boston - Reisverslag uit Boston, Verenigde Staten van Geert Jan Hahn - WaarBenJij.nu

Bevalling in Boston

Door: GJ

Blijf op de hoogte en volg Geert Jan

13 Juli 2009 | Verenigde Staten, Boston

Alsof het een bevalling was. Zo lastig bleek het samenstellen van mijn eerste pagina, die morgen in de krant verschijnt. Ineens staat er een advertentie op de pagina, wat ten koste gaat van de content waar uren aan gewerkt en geschaafd is. Ineens vallen systemen uit.Ineens mailen mensen niet meer terug. Ineens heb ik zin in frisse lucht.

Ik zit inmiddels in Cambridge, wat officieel geen Boston is. Maar wel in de buurt. U weet wel, van die universiteit. Nee, niet Cambridge. Harvard! Toppunt van de verwarring is dat er tussen Science Center en Memorial Hall een Oxford Street loopt...

De afgelopen dagen is er veel gebeurd. In New York ben ik de laatste avond met Wilbert en Martijn tussen de Russen beland, waar voor schandalig veel geld al even absurde delicatessen werden geserveerd. Stukjes vlees ter waarde van 150 dollar kwamen in mijn mond terecht. Het was wel ok. En er was natuurlijk ook drank, daar zijn het Russen voor. 'Rustig aan', zei ik tegen de man die sake en wodka als water uit een kraan mijn glaasjes deed vullen. Geschrokken door mijn accentloze uitspraak van het Russisch dronk hij zelf de fles maar leeg.

In Boston ben ik op bezoek geweest bij Stephan, president van Noord-Amerika (een bedrijf dan, maar het klinkt leuk), met wie ik ook nog diverse society feestjes ben afgegaan, waarna ik plots met een paar mariniers en de dochter van de consul van Boston in een hippe nachtclub belandde.

En nu ben ik in Cambridge verzeild geraakt bij Stan, talent aan Harvard en door zijn omgeving als toekomstig premier van Nederland wordt gezien.

Morgen reis ik door naar Washington DC, stad van het Witte Huis. Jammer dat Obama op dit moment in Afrika is.

• 13 Juli 2009 - 15:12

Mark:

Als je in de buurt van Hancockstreet bent, moet je ff de groeten doen op 45a!! Ow en Border's cafe is een aanrader!

Succes nog!

• 13 Juli 2009 - 15:57

Geert Jan Hahn:

Ik logeer op Banks Street, zes blokken van Hancockstreet geloof ik. En bij Border's heb ik gister gegeten :-)

• 13 Juli 2009 - 18:06

Vincent:

Hippe nachtclubs? President? De dochter van de consul?? DOe je een beetje aan netwerken of is het maar net-werken te noemen?

FOTO's!!!! ;-)

• 13 Juli 2009 - 22:13

EJ:

Obama is toch al terug uit Afrika? Hij ontvangt vandaag Balkenende in het Witte Huis...

• 13 Juli 2009 - 22:44

Sebastiaan:

Hey GJ, tof om op de hoogte te blijven van je avonturen. Zijn deze stukken ook online te lezen op de site van De Pers? Of alleen in de papieren editie? Die kan ik niet elke dag bemachtigen namelijk.

• 14 Juli 2009 - 19:14

ELSe:

Ha GJ, die naam van die hippe nachtclub svp, want ik zit er ook over n maandje voor eventjes ;) Maandje Amerika rondtrip! Lees je verhalen met n big smile. Leuk man! Xe